Disclaimer

door Deborah

Deze disclaimer is met de grootst mogelijke zorg opgesteld. Door vixenswedding.com (“bedrijf”, “blog”, “(web) site”, “ik”, “wij” of “ons”) te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer en met het privacybeleid op deze website. Iedereen die deze website gebruikt, bezoekt en/of bekijkt – inclusief ingesloten berichten en video’s op andere sites en apps – wordt “u” genoemd.

INTENTIE

Deze blog is bedoeld voor mensen in de Europese Unie vanaf 16 jaar. We pretenderen niet dat de informatie op deze website – inclusief producten en/of diensten – beschikbaar of geschikt is voor gebruik op andere locaties buiten de EU.
Deze blog is een persoonlijke blog; het is geschreven voor amusementsdoeleinden. Hoewel we artikelen schrijven over ervaringen en tips geven over verschillende onderwerpen, is het niet onze bedoeling om door middel van deze artikelen advies te geven aan eenieder die onze site bezoekt. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor enige schade of verlies bij het opvolgen van dingen die we op deze blog noemen. Hieronder vallen ook links en/of aanbiedingen van derden op deze website.

INTELLECTUEEL EIGENDOM

We doen onze best om blogposts te schrijven die mensen zullen interesseren en we doen onze best om visuele inhoud te bieden die in lijn is met die geschreven tekst. Alles wat op deze website wordt geplaatst, inclusief maar niet beperkt tot tekst, berichten, foto’s, video’s, ontwerpen, audio, materialen, diensten, bestanden, logo’s en alle andere informatie (hierna “inhoud” genoemd), is eigendom van ons en wordt voortaan beschermd door copyright als intellectueel eigendom. Het is verboden om deze inhoud op welke manier dan ook te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van de auteur van de blog. Door deze blog te bezoeken, gaat u ermee akkoord de inhoud ervan niet te kopiëren, dupliceren, stelen, publiceren, wijzigen, weergeven of verkopen. U gaat ermee akkoord dat u als enige verantwoordelijk bent voor schendingen van deze overeenkomst.
Soms gebruiken we inhoud van andere auteurs; in dat geval wordt duidelijk vermeld dat dit is gebeurd en wordt waar mogelijk credit verstrekt. Als u denkt dat we inhoud zonder toestemming hebben gebruikt, stuur ons dan een e-mail zodat we de oorspronkelijke auteur kunnen crediteren of de inhoud geheel kunnen verwijderen.

DERDEN

We kunnen externe links (inclusief maar niet beperkt tot andere websites en bestanden) op onze pagina’s, berichten of andere schriftelijke informatie gebruiken om de in de posts gegeven informatie te verduidelijken. We onderzoeken de bron van deze verwijzingen zo goed mogelijk op betrouwbaarheid en feitelijkheid. We kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden voor valse of onvolledige informatie op deze websites, evenals voor beveiligingsproblemen of de werking ervan. Dit omvat ook verwijderde of gewijzigde informatie, evenals eventuele schade die door deze links wordt veroorzaakt. We hebben het recht om de links in onze artikelen en op onze pagina’s te verwijderen of te wijzigen.

TOEGANKELIJKHEID

Door omstandigheden buiten onze macht is het mogelijk dat onze website soms niet beschikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er problemen zijn met de provider of hostingservices. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dit voorval, noch voor enige schade die dit kan veroorzaken.

GESPONSORDE INHOUD

We streven ernaar om zo duidelijk en open mogelijk te zijn in onze communicatie naar u als bezoeker. Wanneer producten en/of inhoud op onze blog op enigerlei wijze is gesponsord, zullen we dit duidelijk vermelden in de post, inclusief een specificatie van de manier waarop we zijn gesponsord. Voorbeelden hiervan zijn: gratis een product of dienst ontvangen om er een review over te schrijven; berichten betaald door derden of via affiliate links. Onze meningen en beoordelingen zullen altijd waarheidsgetrouw en eerlijk zijn: het gratis ontvangen van een product of dienst verandert hier niets aan. We hebben het recht om niets over een bepaald product of een bepaalde dienst te schrijven als we vinden dat het niet overeenkomt met ons publiek, of als we er niet helemaal tevreden mee zijn.

AFFILIATE LINKS

Onze website maakt gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer u erop klikt en een aankoop doet, wij een klein percentage ervan als commissie zullen ontvangen. U betaalt hiervoor niets extra: deze commissie wordt door de winkel betaald. Door onze links te gebruiken, ontvangen we een klein bedrag om deze website en de voortzetting ervan mogelijk te maken, zodat u een nog betere ervaring krijgt. Wanneer wij affiliate links gebruiken in een post, wordt dit onderaan het bericht vermeld.

GEBRUIK VAN ONZE PRODUCTEN

In de toekomst kunnen we bezoekers gratis of betaalde producten of diensten aanbieden, fysiek en digitaal. We verlenen u slechts een beperkte, persoonlijke, niet-exclusieve en niet-overdraagbare licentie om deze producten te gebruiken. U gaat ermee akkoord dat u niet het recht hebt om deze producten te delen, verkopen, bewerken, wijzigen, reproduceren, kopiëren of exploiteren, betaald of gratis, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

BEËINDIGING

We behouden ons het recht voor om uw toegang en gebruik tot onze website zonder kennisgeving te weigeren, te verwijderen, te beperken of te beëindigen, om welke reden dan ook, maar niet beperkt tot: kwetsende en/of provocerende opmerkingen achterlaten (racistisch, homofoob, xenofoob, discriminerend, enz. ); adverteren in reacties; linken naar inhoud voor volwassenen; proberen onze website aan te passen. Omdat iedereen zich welkom en inclusief moet voelen op deze website, hebben we een zero tolerance beleid.

WETGEVING

Deze blog is geschreven vanuit Nederland en België en valt onder de Nederlandse, Belgische en/of Europese wetgeving. Eventuele problemen met de website, het privacybeleid of de disclaimer worden geïnterpreteerd in overeenstemming met hun regels en wetgeving.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Door de site te bezoeken en/of het contactformulier te gebruiken, gaat u  akkoord met de Privacy Policy en Terms of Service van Google.