Over

door Deborah

In bepaalde culturen bestaat het geloof dat wanneer het regent als de zon schijnt twee vossen elkaar eeuwige trouw beloven. Hoewel ik het zelf nooit heb gezien, ben ik zo romantisch genoeg het alsnog te willen geloven. De naam van deze blog is losjes gebaseerd op deze folklore met vooral aandacht voor de vrouwelijke helft van het bruidspaar.

Vixen’s Wedding is opgericht in 2017 en geheel vernieuwd in april 2020. Wekelijks verschijnen artikelen over vooral kunst, cultuur en (de verzorging van) planten; de dingen waar ik het meest mee bezig ben. Daarnaast publiceer ik vaak tips over mijn favoriete plekken op aarde. Met andere woorden: Vixen’s Wedding is een kijkje in mijn leven.

About me pagina Deborah Vixen's Wedding

Over mij

Op een pagina met deze titel moet ik mij natuurlijk ook zelf even voorstellen! Ik ben Deborah, 27 jaar en geboren in Nederland. Ik studeerde in 2017 af als kunsthistorica aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als minoren Italiaans en muziekwetenschappen. Tijdens deze studie is niet alleen de liefde voor kunst en cultuur verder uitgediept, maar is tegelijkertijd mijn liefde voor Italië ontstaan. Ooit hoop ik nog eens een tijdje in Florence te wonen en te genieten van de kunst en keuken daar, maar momenteel ben ik geheel tevreden met mijn leven in Antwerpen. Hier woon ik sinds maart 2020 bij mijn vriend en zijn familie, waarover ik hier meer vertel.

Benieuwd naar mijn tips en leven? Volg me dan zeker ook op Instagram om geen enkele nieuwe post te missen. En bij vragen: stuur me gerust een berichtje!

Handtekening Deborah Vixen's Wedding